Background Image

Despre noi

image

O  casa sau un spatiu curat reprezinta in mod cert o adevarata sursa de inspiratie, vitalitate, stare de bine si chiar sanatate. Fie in timpul liber, in intimitatea caminului nostru sau la birou unde suntem preocupati de cotidian, intotdeauna acordam un interes sporit spatiului inconjurator, iar cand acesta este unul imaculat, vibratia noastra se schimba! Ce facem insa cand timpul nostru este limitat si nu ne permitem sa il dozam astfel incat sa acordam ragaz si acestui important aspect? Ei bine, cu toata increderea lasam totul in grija profesionistilor! Compania AlecsCleaning este specializata in a oferi servicii profesionale de curatenie adresate atat persoanelor fizice respectiv sectorului rezidential, cat si firmelor, inlcuzand astfel cladiri de birouri, cabinete medicale, spatii comerciale, etc.Cu o echipa compacta si utilizand produse inovatoare, AlecsCleaning isi propune sa vina intodeauna in sprijinul celor care acorda increderea serviciilor de curatenie, cu rezultate absolut incontestabile.

Suntem convinsi ca pentru fiecare client in parte curatenia este esentiala, iar in acest sens suntem pregatiti in fiecare moment sa ne adaptam celor mai exigente cerinte, pentru a deveni un partener de incredere. Ne dorim ca fiecare ‘’misiune de curatenie’’sa fie totodata concretizata intr-o colaborare de durata si calitativa!

In activitatea noastra ne dorim sa oferim rezultate ireprosabile, iar astfel, ne ghidam dupa aceste atribute:

PROFESIONALISM

Intrucat suntem constienti de ceea ce inseamna o piata concurentiala, ne-am adaptat serviciile astfel incat sa raspundem fiecarei cerinte exigente in parte. Nu ne putem imagina decat lasand in spatele activitatii noastre spatii stralucitoare!

PROMPTITUDINE

Stim ca un serviciu calitativ este complet atunci cand punctualitatea se imbina perfect cu munca depusa.Din acest motiv suntem intotdeauna prompti cand alocam timp unei misiuni de curatenie. Ne place sa credem ca functionam asemeni unui ceas elvetian !

FLEXIBILITATE

Ne adaptam intocmai fiecarei cerinte punand intotdeauna dorintele dumneavoastra pe primul plan. Personalul nostru este de asemenea specializat pentru a se adapta mediului de lucru si a lucra in diverse circumstante.ACURATETE

Prioritatea AlecsCleanning este ca dumneavoastra, beneficiari directi ai serviciilor noastre sa fiti intocmai multumiti de rezultat pana la cele mai mici detalii.Prin standardul inalt de lucru, ne dorim sa ramanem in topul preferintelor celor care ne acorda increderea deplina. Spatiile private sau intimitatea casei dumneavoastra stralucind de curatenie vor fi cele mai reprezentative carti de vizita ale companiei noastre.

Screenshot

Produse

Echipa AlecsCleaning utilizeaza in sesiune de curatenie doar produse si echipamente inovatoare, specifice de curatare. Ne dorim ca munca noastra sa fie reflectata in rezultatele final, iar astfel in fiecare procedeu utilizam produse de calitate care sa nu afecteze suprafetele, ci dimpotriva acestea sa fie protejate.Spre exemplu, suprafetele lemnoase vor fi tratate de catre personalul nostru cu solutii speciale pentru protejarea lemnului.

servicii