Background Image

servicii

Servicii curatenie apartamente

Intimitatea caminului nostru este locul in care trebuie sa ne simtim in siguranta, mai ales atunci cand discutam despre curatenia spatiului. Timpul insa nu este intotdeauna indeajuns pentru a ne putea aloca suficient acestui detaliu esential.

multi mai 

Servicii curatenie spatii comerciale/cladiri de birouri

Un personal relaxat este unul productiv! Si nimic nu ne relaxeaza mai tare decat un mediu placut de lucru. Ei bine, curatenia are un rol important in acest aspect.

multi mai 

Curatenie dupa constructor

Una dintre cele mai dificile activitati pentru dumneavoastra poate fi curatenia dupa constructia sau renovarea unei incinte. Procesul devine cu atat mai anevoios cu cat este necesara utilizarea solutiilor de curatare special care sa permita inlaturarea rezidurilor.

multi mai 

Curatenie de intretinere

Pentru un plus de ajutor in cee ace priveste curatenia atat in sectorul residential cat si in cel commercial vas tam la dispozitie si cu serviciul de curatenie de intretinere. Venim in sprijinul clientilor nostri care isi doresc sa mentina in mod constant spatiile curate si igienizate.

multi mai 

Servicii de curatenie scari de bloc – contracte prestari servicii

Compania noastra incheie contracte de prestari servicii cu asociatiile de proprietari in baza carora ne punem la dispozitie serviciile si in acest sector. Ne asiguram intotdeauna clientii de eficienta serviciilor la cele mai bune preturi.

multi mai 

AlecsCleaning – curatenia spatiului tau, responsabilitatea noastra!